Vështrime

Si ndryshoi gjithçka në dy vjet?

Bota sot ka ndryshuar shumë krahasuar me vetëm dy vjet më parë, e me këtë edhe prioritetet e Qeverisë së re, e cila pritet të formohet me koalicionin LVV dhe LDK, duhet të ndryshojnë.

TEKSA PO THEMI se është vonuar për dy vjet e katër muaj vullneti i qytetarëve të Kosovës për partitë të cilat duhet ta krijojnë Qeverinë e re, atëherë edhe Qeveria e re e Kosovës s’mund t’i ketë prioritetet e njëjta me ato që mund t’i kenë pasur në zgjedhjet e vitit 2017. Bota sot ka ndryshuar shumë krahasuar me vetëm dy vjet më parë, e me këtë edhe prioritetet e Qeverisë së re, e cila pritet të formohet me koalicionin LVV dhe LDK, duhet të ndryshojnë. Sidomos ato që kanë të bëjnë me politikën e jashtme, por që kanë reflektim thelbësor në çështjet e brendshme në Kosovë.