Vështrime

Çfarë na bëri vrasja e Jamal Khashoggit

Pas vrasjes së kolumnistit saudit, intelektualët, autorët dhe aktivistët në Lindjen e Mesme po e censurojnë veten, nga frika prej qeverive të tyre.

Herën e fundit që e pashë mikun tim Jamal Khashoggin ishte shtatori i 2017- s, kur ai e kishte nisur jetën në SHBA, në ekzilin e vetimponuar.