Vështrime

Një barsoletë me djemtë dhe një përrallë e bukur me vashat

Protagonistë të barsoletës janë meshkujt, ata të klubit Prishtina, por e gjejnë veten edhe ata të Feronikelit, kurse të përrallës së bukur janë vashat - futbollistet e Mitrovicës, që arritën sukses historik, duke e fituar turneun e grupit të dytë eliminator të Ligës së Kampionëve me tri fitore ndaj kampionëve nga Rumania, Bullgaria dhe Mali i Zi

Prezantimi i klubeve kosovare në garat evropiane të futbollit, këtë verë, për efekt dha një barsoletë dhe një përrallë.