Vështrime

Udha e mbarë deputetë mëditjesh!

Është e vështirë të hiqet dorë nga privilegjet e luksi, por nëse u ka mbetur ndopak ndërgjegje, dhe për të mirën e vendit, shumica e deputetëve të kësaj legjislature do të ishte mirë që të mos kandidojnë më për ulëse Parlamenti. Ju lutemi t’u kthehuni profesioneve apo bizneseve tuaja dhe të rrini larg nga politika. Dijeni se nuk do të na mungoni aspak!

Salla e seancave plenare të Kuvendit të Kosovës, të enjten e 5 korrikut 2018 qe shndërruar në vend maskash të zeza.