Vështrime

Aromë bliri në qytet

PDK-ja së fundmi është kapluar nga altruizmi partiak. Si duket është ajo aroma e blirit në qytet. Tashmë edhe kam dyshimet e mia të para se është aromë bliri. Dyshoj mos erërat e kanë bartur polenin e atyre bimëve të Lazaratit dhe nga nxehtësia përcëlluese ato po i lirojnë aromat e tyre psikodelike.

Edhe me gjithë vapën përcëlluese, Prishtina e këtyre ditëve, qoftë herët në mëngjes, qoftë dikur në mbrëmje, mban erë bliri. Edhe aromat janë një nga ato, të cilat e kanë aftësinë që njeriun ta bëjnë që të udhëtojë në kohë.