TOP KOHA MUSIC

DJ PM dhe DAGZ përballë COVID-19

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Programi i parë i sezonës së re të “Top Koha Music” solli dy DJ-të e njohur kosovarë DJ PM dhe DJ DAGZ. Për ta kjo verë nuk ishte si të tjerat. Me mbylljen e diskotekave ata nuk patën rastin të performojnë para publikut. PM dhe DAGZ treguan se u mungon rutina e vjetër. Gjithsesi, për ta kujdesi nga COVID-19 duhet të jetë maksimal.

Shkak i kësaj ata të dy u drejtuan drejt gastronomisë, që të kenë përfitime materiale dhe të mos jetë verë monotone.