TOP KOHA MUSIC

Devqa në përgatitje të albumit të ri

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në skenën tonë muzikore tanimë është i njohur edhe Devqa, emri i vërtet i të cilit është Altin Devqa, por ka zgjedhur që për publikun të prezantohet si Devqa.

Këngëtari nuk e quan vetën reper, por artist. Për të laramania e zhanreve i ka dhënë mundësinë atij që të eksperimentojë më shumë në muzikë dhe kështu të mos fokusohet vetëm te një zhanër muzikor, raporton KOHA.