TOP KOHA MUSIC

Malik Vietnamezi

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Eksperimentimi me rryma muzikore është në trend tash një kohë të gjatë. Një zhanër unik e sjell edhe Mal Maliqi, i njohur për publikun si “Malik”.

Mali zhanrin e tij muzikor e quan artistik, dhe ai krijon duke u inspiruar prej ndodhive nga jeta e përditshme. Për “Top Koha Music”, “Malik” rrëfeu se me muzikë merret që nga mosha 11-vjeçare, ndërsa në vitin 2016 debutoi në skenë me këngën e parë profesionale.