TOP KOHA MUSIC

Enxhi Nasufi për herë të parë në mediat kosovare

 

Pjesë e “Top Kohës” këtë javë ishte edhe Enxhi Nasufi nga Shqipëria. Artistja për herë të parë u prezantua në televizione kosovare. Nasufi përmendi se kosovarët i dhanë mbështetjen më të madhë në talent shout në të cilat mori pjesë.

Nasufi është artiste multidimensionale nga Shqipëria, e cila së fundi ka publikuar projektin "Imagjinoj". Ky projekt është i lansuar vetëm me tekst dhe ka ritëm veror.