TOP KOHA MUSIC

Kimbo: Depërtimi në muzikë nuk është i lehtë për artistët e rinj

 

Skenës muzikore shqiptare po i shtohen çdo herë e më shumë artistë të rinj, të cilët po sjellin projekte të zhanreve të ndryshme.

Muzika argëtuese është ajo që po dominon skenën, e gërshetuar me rep, hip-hop dhe rnb. Rep-skenës kosovare tash e dy vjet i është shtuar edhe Kimbo, këngëtari i cili së fundi lansoi bashkëpunimin me Bujakën dhe Zhitën. Projekti i tyre titullohet “Qa thom e boj”, raporton KOHA.