TOP KOHA MUSIC

“Karantina” dhe “Panda” dy projektet e reja të Ron Zaitit

 

Muzika argëtuese në Kosovë po sjell çdo herë e më shumë artistë të rinj. Njëri nga ta është edhe Ron Zaiti. I njohur për publikun si Ron, këngëtari ka sjell disa projekte.

Në Top Koha Music artisti ka treguar për dy projektet e tij të fundit të realizuara gjatë karantinës.