Tokio 2020

Britania me suksesin më të madh Olimpik

Foto: AP
 

Shefi i misionit të ekipit të Britanisë së Madhe, Mark England, e ka vlerësuar arritjen e këtij shteti në Japoni si më të madhen në histori.

Në ditën e fundit të Olimpiadës së Tokios, Jason Kenny dhe Lauren Price u kurorëzuan me medalje të arta, duke e ngritur në 65 numrin e medaljeve në Lojërat Olimpike të Tokios.