Tokio 2020

Në basketboll ankesat ndaj arbitrave janë “sport më vete”

 

Krahas gjuhës së tij sllovene, basketbollisti Luka Donçiq e flet shumë mirë edhe gjuhën angleze dhe atë spanjolle.

Kur është i zemëruar me një vendim të arbitrit, Donçiq përdor një gjuhë që nuk kërkon fare fjalë. Dhe në lojërat olimpike “Tokio 2020” duket se çdo basketbollist e di si ta flasë këtë gjuhë që e përdor basketbollisti i Sllovenisë, Donçiq, për t’u ankuar ndaj vendimeve të arbitrave.