Tokio 2020

Camacho-Quinn mposht rekordmenen botërore për të artën në 100 metra me pengesa

 

Jasmine Camacho-Quinn ka shkëlqyer në vrapimin 100 metra me pengesa dhe është bërë sportistja e dytë nga Porto Riko që ka fituar medaljen e artë.

24-vjeçarja kishte kohë prej 12:37 sekonda, të hënën në Stadiumin Olimpik në Tokio, duke lënë prapa amerikanen Kendra Harrison.