Tokio 2020

Spanja, në gjysmëfinale të Olimpiadës pas 21 vjetësh

Foto: AP
 

Spanja ka arritur në gjysmëfinale të Lojërave Olimpike në konkurrencën e meshkujve në futboll për herën e parë në 21 vjet. Fitoi 5:2 kundër Bregut të Fildishtë. Sidoqoftë, kjo fitore u arrit vetëm pas vazhdimeve pasi koha e rregullt përfundoi baras, 2:2.

Bregu i Fildishtë dy herë ishte në epërsi pas golave të Eric Baillyt dhe Max Gradelit në minutën e 10-të dhe të 91-të.