Tokio 2020

Kërkohet anulimi i Olimpiadës, shkak rastet me COVID-19

Foto: AP
 

Kanë vazhduar protestat e qytetarëve në Tokio të Japonisë kundër Lojërave Olimpike dhe Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, për shkak rritjes së rasteve me koronavirus në vend.

Me parulla në dorë, protestuesit mbanin shenja duke kërkuar që Lojërat në vazhdim të anulohen.