Tokio 2020

E arta e Distrisë ngre Kosovën në piedestalin sportiv

Foto: AP

Ka pasur lot e shumë emocione. Ka pasur dramë dhe mosbesim. Lotët “buronin” nga zemra. Por ishin lot gëzimi. Lot krenarie.

 

Ka pasur lot e shumë emocione. Ka pasur dramë dhe mosbesim. Lotët “buronin” nga zemra. Por ishin lot gëzimi. Lot krenarie.

Njërin prej momenteve më emocionale, jo vetëm sportive, për shtetin e Kosovës dhe qytetarët e saj e ka bërë të mundur të shtunën xhudistja Distria Krasniqi. Në skenën më të madhe sportive, në ditën e parë të Lojërave unike Olimpike që po mbahen në Tokio të Japonisë, Distria ka bërë të mundur që për Kosovën sërish të dëgjojë e gjithë bota.