1 perditesime
Tokio 2020

Krasniqi: Kosova nuk do të kthehet në shtëpi vetëm me medaljen time

Krasniqi: Kosova nuk do të kthehet në shtëpi vetëm me medaljen time
Foto: AP
14:03

Krasniqi: Kosova nuk do të kthehet në shtëpi vetëm me medaljen time

Në konferencë para mediave, Distria Krasniqi ka thënë me siguri të plotë se Kosova do të kthehet në shtëpi me një medalje tjetër, përveç Medaljes së Artë që vetë e fitoi.

“Shpresoj që Kosova nuk do të kthehet në shtëpi me vetëm medaljen time. Kemi 11 sportistë, 5 nga xhudo dhe jam shumë e sigurt se Kosova do të kthehet në shtëpi me një medalje tjetër nga xhudo”, ka thënë ajo.

Krasniqi ka thënë se në rrugën e saj ka pasur motivim Majlinda Kelmendin, e që tash shpreson se edhe vetë të bëhet motivim për të rinjtë tjerë.

“Duke parë që Majlinda mundi ta fitonte medaljen e artë, isha e motivuar se edhe unë mund ta bëjë këtë, sepse jemi në një ekip dhe trajnohemi së bashku që kur filluam xhudon. Kështu që nuk ishte motivim vetëm për mua por për tërë shtetin tim. Prandaj, shpresoj që edhe unë të bëhem motivim për të rinjtë që të merren me sport, veçanërisht me xhudo”.

Image
12:28

Krasniqi: E realizova ëndrrën e fëmijërisë

Pas fitores së medaljes së artë olimpike, xhudistja Distria Krasniqi ka thënë se e realizoi ëndrrën që pati kaherë.

Për KTV-në ajo ka thënë se rezultati ka përfunduar ashtu siç ishte planifikuar me ekipin.

“Po ndjehem shumë mirë, shumë e lumtur, e lehtësuar sepse një ëndërr që e kam pasë prej fëmijërisë e kam realizuar. Nuk ka siguri të madhe në olimpiadë, por janë ndjerë shumë mirë, kam qenë në performancë shumë të mirë, i besoj shumë punës së trajnerit dhe ka dalë ashtu si e kemi planifikuar”, ka thënë Krasniqi.
 

 

Krasniqi: E realizova ëndrrën e fëmijërisë

Posted by Koha.net on Saturday, July 24, 2021