Tokio 2020

Udhëtimi për në Tokio në mesin e shumë sportistëve dhe së bashku me presidenten

Atmosfera në aeroplan në fluturimin e së enjtes në mëngjes nga Stambolli për në Tokio i shkonte për shtat ngjarjes më të madhe sportive që fillon të premten në kryeqendrën e Japonisë.

 

Atmosfera në aeroplan në fluturimin e së enjtes në mëngjes nga Stambolli për në Tokio i shkonte për shtat ngjarjes më të madhe sportive që fillon të premten në kryeqendrën e Japonisë.

Sportistët rrinin kryesisht të qetë, pa komunikuar shumë mes vete. E kishin ndarë mendjen që udhëtimin e gjatë ta shfrytëzonin për të fjetur sa më shumë, që në Tokio të arrinin sa më pak të lodhur.