Tokio 2020

Osmani merr pjesë në ceremoninë hapëse të “Tokio 2020”

 

Presidentja Osmani udhëtoi për në Japoni për pjesëmarrje në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Tokio 2020 si dhe për takime bilaterale

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka udhëtuar për në Japoni për të marrë pjesë në hapjen e Lojërave Olimpike “Tokio 2020”.