Tempus

Tempus 87: Në pritje të zbatimit të marrëveshjes për të zhdukurit me forcë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në emisionin “TEMPUS” në KTV, u diskutua rreth marrëveshjes për të zhdukurit me forcë.

Çfarë po ndodh me fatin e të pagjeturve dhe çfarë qasje kanë ofruar palët në dokumente, të cilat mund të zbulojnë fatin e të pagjeturve, duke marrë për bazë edhe marrëveshjet në Bruksel?