Tempus

Prokurori Abazi: Pelegrinët që u gjetën në Manastirin e Banjskes nuk ishin të përfshirë në rast

 

Prokurori i rastit në veri, Naim Abazi, ka thënë pelegrinët që janë gjetur të dielën në mbrëmje në Manastirin e Banjskës i ka identifikuar Policia e Kosovës dhe nga informacionet e deritanishme ka dalë se ata nuk janë të përfshirë në sulmet ndaj Policisë së Kosovës.

“Sot ka dalë e kundërta e asaj që kemi pasur informacione, është se ata janë persona që kanë ardhur nga shteti i Serbisë dhe janë vendosur në bujtinën e Manastirit të Banjskës, Policia secilin një nga një i ka identifikuar dhe deri më tani nuk ka informacione ose indicie që ata janë përfshirë në aktivitetin për të cilën po flasim”, ka theksuar Abazi, në një lidhje telefonike në emisionin “Tempus”, në KTV.