Tempus

Zekaj: Në mesatare më shumë gazetarë të lënduar në veri sesa personel të sigurisë apo protestues

 

Avokati Yll Zekaj, në emisionin “Tempus” në KTV, tha se ka shumë gazetarë të lënduar në veri dhe se nuk iu ofrua siguri nga shteti.

Sipas tij, nuk kemi procedura standarde të veprimit se si duhet të mbrohen gazetarët në një ngjarje të tillë sikurse ishte protesta e sotme dhe se si duhet të sigurohet një raportim i mirëfilltë.