Tempus

Miftaraj: Veprimet e Këshillit Gjyqësor e atij Prokurorial shumë të matura

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Drejtori ekzekutiv i Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), Ehat Miftaraj, në emisionin “Tempus” në KTV të martën, ka thënë se veprimet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe atij Prokurorial, pas dorëheqjes së prokurorëve dhe gjyqtarëve serbë, ishin shumë të matura.

Sipas tij, Këshilli Gjyqësor dhe ai Prokurorial nuk u ngutën dhe nuk i miratuan dorëheqjet e gjyqtarëve dhe prokurorëve, që u paraqitën dy ditët e fundit.