Tempus

Qalaj: Përgjegjësinë për vijën kufitare me Serbinë e ka KFOR-i

 

Rashit Qalaj, deputet i Partisë Demokratike të Kosovës, ka thënë se përgjegjësinë për vijën kufitare me Serbinë e ka KFOR-i.

“Përgjegjësi e KFOR-it sot është vetëm kufiri me Serbinë. Realisht, Policia e Kosovës nuk e ka të pranuar ose KFOR-i nuk ia ka dorëzuar përgjegjësinë Policisë së Kosovës sa i përket vetëm vijës kufitare me Serbinë. Të gjitha pjesët tjera, Policia e Kosovës është përgjegjëse dhe në pikat kufitare është Policia e Kosovës, patrullon edhe deri në kufirin me Serbinë, mirëpo ende në letër zyrtarisht përgjegjësinë kufitare me Serbinë e ka KFOR-i”, ka thënë Qalaj të martën në emisionin “Tempus” në KTV.