Tempus

Sogojeva-Dërmaku: Ka shumë ankesa për mosdhënie të qasjes në faturat e shpenzimeve të buxhetit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Krenare Sogojeva-Dërmaku, komisionere për Informim dhe Privatësi, ka thënë se shumica e statistikave tregojnë se interesi publik për qasje në dokumente publike është më shumë tek shpenzimi i parasë publike, sidomos tek faturat.

“Ne e marrim shumë seriozisht dhe e trajtojmë në mënyrë specifike kur kemi ankesa për mosdhënien e qasjes në faturat e shpenzimeve të buxhetit”, ka thënë ajo në emisionin “Tempus” në KTV të martën.