Tech

Pas Whatsappit edhe Instagrami me probleme

Diçka nuk po shkon me rrjetet sociale, kanë kaluar veç disa javë nga bllokimi i Whatsappit kur të njëjtin problem ka hasur dhe Instagrami.

Në orët e kaluara qindra përdorues kanë raportuar se e kanë hasur vështirësi në përdorimin e këtij rrjeti social.