Tech

Dhjetë specifikat kryesore të Galaxy S8 dhe S8+

 

Derisa fansat e Apple-it duhet të presin edhe së paku gjashtë muaj për të pasur në duar pajisjen më të re, iPhone 8, fansat e Androidit i ndajnë vetëm dy javë nga shpalosja zyrtare e dy telefonave më të rinj të Samsungut, Galaxy S8 dhe S8+.

Qe një kohë të gjatë kanë nisur të shpalosen detajet e telefonave të ardhshëm të Samsungut, ndërsa tashmë kanë nisur të publikohen edhe fotografi e video të tyre.