Tech

UP-ja bëhet me TikTok

Universiteti i Prishtinës të enjten ka njoftuar se ka hapur kanalin zyrtar në platformën TikTok.

“Ju inkurajojmë të na ndiqni për përvojë të veçantë dhe për të qenë pjesë e bashkësisë sonë edhe në këtë platformë inovative. Faleminderit për mbështetjen tuaj!”, ka shkruar UP-ja në njoftim.

Deri tani, UP-ja ka marrë 60 ndjekës në TikTok.