Tech

Ana e mirë dhe e errët e teknologjisë së dronëve

Dronët, pajisjet e vogla fluturuese të pajisura me kamera, mund të blihen lehtësisht nga konsumatorët.

Shkencëtarët, policia dhe bizneset shpesh i përdorin dronët edhe për operacione shpëtimi. Por këto pajisje fluturuese me kosto të ulët mund të përdoren edhe si armë.