Tech

Snapchatit i shtohen të ardhurat nga reklamat

Foto: AP
 

Analistët thanë të mërkurën se një rritje e reklamave për Snap Inc mund të jetë një shenjë e mirë për pronarin e Facebook - Meta Platforms, dhe Alphabet.

Aksionet e pronarit të Snapchatit ranë për 13 për qind pas një parashikimi të pasigurt të të ardhurave, për të cilin kompania fajësoi ekonominë e dobët dhe konkurrencën e ashpër.