Tech

Shitjet e telefonave të mençur në Kinë bien në nivelin më të ulët në një dekadë

 

Shitjet e telefonave të mençur në Kinë pësuan një rënie rekord në vitin 2022, duke rënë me 13% në nivelin më të ulët në një dekadë.

Kjo për shkak të kontrolleve dhe masave të rrepta të COVID-19 dhe një ekonomie të ngadalësuar të cilat mendohet se ulën interesin e konsumatorit, treguan të dhënat nga firmat kërkimore të palëve të treta.