Tech

Nga 1 janari, Whatsappi nuk do të funksionojë në të gjithë telefonat

 

Me nisjen e vitit 2023, Whatsap ka njoftuar se aplikacioni i komunikimi me mesazhe dhe video nuk do të jetë më funksional për 47 aparate telefonash, përfshirë edhe disa modele të Iphone.

WhatsApp bën përditësime shpesh dhe herë pas here telefonat e vjetër nuk mund të vazhdojnë më ta mbështesin aplikacionin.