Tech

Italia i kërkon Facebookut sqarime për aktivitetet parazgjedhore

Foto ilustrim
 

Agjencia e Mbrojtjes së të Dhënave të Italisë i ka kërkuar Facebookut sqarime për aktivitetet, në të cilat gjiganti i teknologjisë është angazhuar përpara zgjedhjeve të përgjithshme të së dielës, shkroi Reuters të enjten.

Kompania Meta, e cila zotëron platformat Facebook dhe Instagram, ka nisur një fushatë informacioni që synon votuesit e mundshëm italianë para zgjedhjeve parlamentare që mbahen më 25 shtator.