Tech

Netflixi në gjendje të vështirë, java do ta përcaktojë të ardhmen e tij

 

Netflixi papritur po gjendet në gjendje të vështirë.

Gjiganti i transmetimit do të raportojë të ardhurat për tremujorin e dytë të martën, dhe po vlerësohet si një nga momentet më të rëndësishme në historinë 25-vjeçare të kompanisë, shkroi të dielën CNN.