Tech

Disa zgjidhje se si mund të rregulloni problemin me mesazhe në Instagram

 

Të martën në mbrëmje, përdoruesit filluan të raportojnë problemet që shfaqen gjatë dërgimit të mesazheve direkte në Instagram. Duket se ende nuk janë rregulluar.

Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga Instagrami, dhe përdoruesit kanë filluar të bëjnë shaka nëpër rrjete tjera sociale.