Tech

Snapchati lanson abonimin me pagesë

 

Rrjeti social Snapchat njoftoi se nga kjo javë do të nisë lansimi i opsionit Snapchat Plus, lloj abonimi që u mundëson përdoruesve veçori ekskluzive dhe qasje më të shpejtë.

Siç shkruan “The Verge” të mërkurën, çmimi mujor i këtij opsioni do të jetë 4 dollarë, derisa abonimi vlen më tepër për “përdoruesit që kalojnë pjesën më të madhe të kohës duke komunikuar me miqtë në Snap”.