Tech

Meta, Microsoft dhe Epic bashkojnë forcat për metaverse

 

Një grup kompanish përfshirë disa emra të mëdhenj të teknologjisë dhe internetit kanë bashkuar forcat për të zhvilluar standardet e metaverse, shkruan Bloomberg.

Organizata quhet Metaverse Standards Forum dhe bashkëthemeluesit e saj janë Meta, Microsoft, Huawei, Nvidia, Qualcomm, Sony, Epic Games, Unity dhe Adobe.