Tech

Nga cilat vende të botës janë përdoruesit e NFT-ve

 

Në vitin 2021, NFT-të fituan një popullaritet të madh në Azinë Lindore dhe Juglindore dhe vende si Kina, Tajlanda dhe Vietnami.

Vitin e kaluar Tajlanda u bë vendi lider në botë për numrin më të lartë të përdoruesve të NFT-ve me 5.65 milionë. Vendi aziatik ndiqet nga Brazili me 4.99 milionë përdorues dhe SHBA-ja me 3.81 milionë përdorues.