Tech

Sony premton të rrisë prodhimin e PlayStation 5

 

Një prej prioriteteve kryesore të Sony është rritja e prodhimit të PlayStation 5 për t’u përballur me kërkesën e paprecedentë për ta pasur lojën.

Gjatë një takimi me investitorët, kompania ka thënë se pret që të mbyll hendekun e shitjeve të PS4 dhe PS5 këtë vit. Sony shtoi se arsyeja e shitjeve të ulëta të PS5 është pamundësia për të prodhuar mjaftueshëm njësi për shkak të mungesave dhe kufizimeve të zinxhirëve të furnizimit, shkruan Bloomberg.