Tech

Boost Mobile mundëson blerjen e telefonit duke luajtur lojëra

boost mobile, tech, lajme teknologjike
 

Kompania e telefonit Boost Mobile, do të lejojë pagesën e kësteve të blerjes së telefonit me “boostcoin” nëpërmjet shikimit të reklamave dhe luajtjes së lojërave.

Operatori njoftoi se pagesa e telefonit të blerë bëhet duke e shkarkuar aplikacionin “BoostOne” dhe më pas duke ndërvepruar me lojërat dhe reklamat.