Tech

Youtube lidhet me NFT-në

 

Kompania e madhe e videove, Youtube, njoftoi se do t’ua mundësojë përdoruesve krijimin videove të shkurtra dhe opsione që mund të përdoren në shitje në NFT.

Youtube përmes një deklarimi tha se janë të interesuar ta zgjerojnë hapësirën ndërvepruese, me qëllim që përdoruesit të kenë më tepër mundësi për manovrim në NFT.