Tech

Sony i jep mbi 3 miliardë dollarë për Destiny Bungie

 

Kompania gjigante e lojërave të teknologjisë “Sony”, do të blejë “Bungie”, për 3.6 miliardë dollarë në mënyrë që ta avancojë zhvillimin e video-lojërave.

Sony ka deklaruar se Bungie, më i njohur për lojërat Destiny dhe Halo, do ta ndihmojë atë "të arrijë miliarda lojtarë", raporton BBC.