Tech

“SpaceX Dragon” kthehet nga ISS-ja pas misionit të rifurnizimit

 

Kapsula pa pilot ”SpaceX Dragon” që transportonte mallra u ul në brigjet e Floridës pasi përfundoi një mision rifurnizimi në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës (ISS).

”SpaceXDragon”, e ngarkuar me dy tonë pajisje shkencore dhe mostra gjaku të siguruara nga ekuipazhi ISS, u shkëput nga posta e orbitës të dielën në mëngjes.