Tech

Bitcoini bie sërish

 

Bitcoini ra sërish të shtunën për rreth 4% gjatë ditës, duke u luhatur rreth nivelit 35,000 dollarë.

Bitcoin, kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë, tani është në rreth gjysmën e pikut të saj kur ishte 69,000 dollarë në nëntor. Rënia e fundit ishte në 35,049 dollarë, e më pas ra në 34,000 dollarë të premten.