Tech

Google dyshohet se miratoi pa dashje një reklamë mashtrimi

Foto: Getty Images
 

Google dyshohet se ka miratuar pa dashje një reklamë të spikatur për një kontrollues të rremë të bilancit të kartës së dhuratës Target, që synon të vjedhë fondet e njerëzve, raporton The Verge.

Një përdorues i Reddit në “r/assholedesign” zbuloi gabimin kur kërkoi në Google "Bilanci i kartës së dhuratave të synuara" në celular dhe zbuloi se rezultati i parë është një reklamë, e titulluar "Kontrollo bilancin e kartës së dhuratave - Objektivi".