Tech

Bideni ashpërson kufizimet ndaj Huaweit dhe ZTE-së

 

 Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, ka nënshkruar legjislacionin që ndalon kompanitë që gjykohen si kërcënim për sigurinë nga marrja e licencave të pajisjeve të reja të telekomit.

Akti i Pajisjeve të Sigurta thotë se Komisioni Federal i Komunikimeve (FCC) nuk duhet të shqyrtojë më aplikimet nga kompanitë që konsiderohen si kërcënim.