Tech

Apple Watch 7 ka një teknologji të re të ekranit

 

iFixit ka vendosur të hyjë në brendësi të Apple Watch Series 7 dhe gjeti se pavarësisht në pamje të jashtme ndryshimet janë minimale, në brendësi ka ndryshime të mëdha.

Dallimi më i madh me gjeneratën e kaluar është ekrani më i madh ndërsa iFixit zbuloi se ka një panel OLED aplikuar në iPhone 13.