Tech

Kundërshtohet Instagrami për fëmijë

 

Planet për të lejuar përdorimin e rrjetit social Instagram nga fëmijët nën moshën 13-vjeçare kanë rënë në ujë.

Platforma "Instagram Kids", që u mendua të hapej, duke u konsultuar me prindërit, ekspertët, njohësit e ligjit dhe rregullatorët ligjorë, nuk u përkrah, pas një hulumtimi të publikuar në mediumin Wall Street Journal, i cili e cilëson rrjetin social si "toksik për vajzat e reja", shkruan BBC.