Tech

Google Play Protect, një nga dështimet e mëdha të Android

 

Një raport i publikuar ditën e sotme nga AV-TEST zbuloi se Google Play Protect, sistemi i integruar Android kundër maluerëve, nuk arrin të mbrojë përdoruesit.

AV-TEST është një prej laboratorëve lider të testimit të antivirusëve dhe zgjidhjeve anti-maluer duke provuar dhjetëra produkte sigurie përballë një liste maluerësh dhe virusesh.